Natisni
Monkeyglasses

21. 2. 2017 je prispela pošiljka iz Nemčije. Kot prvi v Sloveniji vam odslej lahko ponudimo še ene Super Fresh Špegle - korekcijske in sončne okvirje, ki so izdelani pretežno iz bio bombaža. Očala so s pomočjo tehnologije in naravnih primesi enostavno TOP.

Ta očala se ponašajo s certifikatom biorazgradljivih očal. Gradnik monkeyglasses® DNK sega v leto 2009. Od takrat je njihova oblikovalska filozofija "videti dobro, medtem ko delaš dobro”. Večina monkeyglasses® očal je narejena iz biorazgradljivih surovin, kot so bombaž acetat, ki je sestavljen iz več kot 95% bombažnih cvetov in lesne celuloze. Nekatera so izdelana tudi iz recikliranega papirja. Gre za lahke okvirje, kar pomeni, da so očala udobna za uporabnika. Določeni modeli ponujajo celo možnost dodatnega nosnika, ki zagotovi popolno prileganje očal na nos.

monkey glasses750x375
monkeyglavna

Leta 2016 je monkeyglasses® bil nagrajen s srebrno nagrado A’ Design Award, eno največjih in najvplivnejših oblikovalskih nagrad. Očala so nordijskega videza in so namenjena osveščenim potrošnikom. Ekipa monkeyglasses® je namreč zelo trajnostno usmerjena. Samo 266 g C02 se “ustvari” z dejavnostmi v procesu izdelave enega kosa monkeyglasses® očal in vsi monkeyglasses® dobavitelji delujejo v skladu s smernicami ZN o družbeni odgovornosti podjetij. Poleg tega se tudi vsem “odpadnim snovem”, ki nastanejo pri izdelavi okvirjev za očala, vdihne novo življenje, preoblikuje se jih namreč v nakit. Tu bi lahko naštevali še naprej...

Cena vsakega izmed omenjenih okvirjev je 179 EUR. Pomerite jih lahko v Auer optiki Maribor in Lenart.

AUER OPTIKA