Adidas športna očala


Proizvajalec športnih in sončnih očal Adidas je eden izmed vodilnih na tem področju. Očala Adidas zagotavljajo popolno zaščito in prilagodljivost različnim pogojem uporabe. Adidas tehnologije izdelave okvirjev in stekel za očala veljajo za vodilne na tem področju. Zato se za ta športna in sončna očala odločajo najboljši športniki iz celega sveta. Če ste aktiven športnik ali rekreativec vas bodo očala Adidas prepričala, da ste se odločili pravilno in da vam je mar za vaše oči.

Adidas športna očala


Največja odlika okvirjev Adidas je ta, da so izredno lahki in trpežni, saj so prav vsi izdelani iz kvalitetnih materialov. Med številnimi različnimi športnimi očali pa zagotovo najdemo primerne okvirje za različna športna udejstvovanja. Pri vseh dinamičnih športnih aktivnostih so eden izmed najpomembnejših kosov športne opreme ustrezna sončna očala. Kakovostna športna sončna očala ne ščitijo športnika samo pred škodljivimi UV žarki, ampak ponujajo zaščito tudi pred ostalimi dejavniki okolja, kot so veter, prah in dež. Športna sončna očala Adidas zagotavljajo tudi široko vidno polje in omogočajo odlično percepcijo prostora. Narejena so iz inovativnih patentiranih materialov, kot je npr. SPX®, ki zagotavlja lahkost, fleksibilnost in vzdržljivost očal. Očalne leče so polikarbonatne, kar zagotavlja odpornost na udarce, ki je pri športu seveda nepogrešljiva. Izbira najrazličnejših modelov za najrazličnejše športe je izredno pestra; med Adidas športnimi očali lahko poiščemo sončna očala, ki optimalno ustrezajo pogojem določenega športa. Tako lahko izboljšajo kontrast (Contrast), zmanjšajo močno bleščanje (Bright, Polarized), ustavijo modrovijoličen spekter svetlobe (BLF), nudijo zaščito pred vdorom pota v oči ali pa imajo npr. dodaten hidrofobni nanos, ki zmanjša oprijem vode in blata (Active). Določeni modeli izboljšajo vidljivost tudi v slabših pogojih vidljivosti, kot je npr. megla (Anti-fog). Očalne leče pa se lahko spreminjajo tudi glede na raven UV žarčenja (Vario; več spodaj). Tako ni presenetljivo, da je nekaj najboljših modelov športnih očal Adidas prejelo celo kopico najprestižnejših nagrad za funkcionalnost, kakovost in obliko (SILMO, MIDO, ISPO, reddot design award…).

Adidas Whipstar očala


Spletna trgovina Vsezaoči
in Auer optika sta uradni prodajalec očal in rezervnih delov Adidas. Zagotavljamo vam kvaliteto, hitro dostavo in hkrati tudi 100% zagotovilo, da so vsa očala v ponudbi od uradnih dobaviteljev, kar prinaša garancijo ter originalne rezervne dele.

Adidas očala