Natisni
Posebna ponudba za DELOVNA oz. PROSTORSKA očala.

Podarjamo vam BON v vrednosti 30 € za nakup delovnih očal.

akcija1 hoya

Prostorske leče. Delovna očala.

Z bralnimi očali lahko beremo do razdalje okrog 50 cm. Kar je oddaljeno malo dlje, že povzroča težave, saj ni več jasne slike in moramo očala za bližino odložiti.

Ena pogostih težav je tudi delo z računalnikom. Bralna očala navadno niso dovolj, saj je računalniški ekran postavljen dlje, kot pa vidimo z njimi. Uporabniki multifokalnih očal pa tarnajo zaradi prisilne drže (malo privzdignjena glava), da najdejo ostrino. Kar je pri 8-urnem delovniku za računalnikom zelo naporno in utrujajoče, saj se pojavljajo bolečine v vratnem delu in tudi v hrbtenici.

Tem težavam se lahko izognemo, če imamo očala z delovnimi oz. prostorskimi stekli Hoya Work Style. Gre torej za prostorska, včasih imenovana tudi office oz. business očala.

S temi stekli sproščeno gledamo na blizu (beremo), nimamo težav s srednjimi razdaljami, kot so pogled na računalniški ekran, po delovni površini, pisalni mizi, in prav tako omogočajo ostro gledanje po prostoru, do 4 oz. 5 metrov.

Stekla so idealna rešitev za različne poklice, tudi takšne, ki se opravljajo v gibanju ali sede, kot so učitelj, recepcionist, trgovec, pisarniški delavec, zdravnik itd.

Natisnite spodnji darilni bon in ga priložite ob nakupu delovnih očal v eni izmed poslovalnic Auer optike. Z uporabo bona se strinjate s Splošnimi pogoji.

Darilni bon